De cursisten ervaren de yogaruimte als zeer plezierig om daar lessen te volgen. Het is er rustig en het is een ruime zaal.

Ik ben Carin Hoogstraten en ik organiseer al meer dan 20 jaar activiteiten in Yogacentrum Bunnik.

Mijn passie is het geven van yogalessen aan verschillende groepen cursisten (mensen met een fysieke beperking, kinderen, zwangeren). Kortom iedereen kan bij mij de yogalessen volgen.

Ik vind het een uitdaging om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met yogaoefeningen. Ik stem de oefeningen af op de mensen in de groep en kijk naar hun fysieke mogelijkheden zodat iedereen de mogelijkheid heeft om de yogaoefeningen mee te doen.

De kern van Kashmiryoga is dat de oefeningen niet vanuit de spieren worden gedaan maar vanuit het tastgevoel. Door het tastgevoel in te schakelen, leer je naar het lichaam te luisteren en is er geen nadruk op presteren. De kunst van het voelen staat voorop. Het is een meditatie in beweging.

Ik geef al ruim 27 jaar yogalessen. Willie Deiman en Koos Zondervan hebben mij geïnspireerd om mij te richten op Hatha Yoga volgens de traditie van Kashmir.

De opleiding tot babymassagedocent volgde ik bij centrum Holos.

Zie voor meer informatie over de lessen: lesrooster